God Jul!

Snart Jul och snart dags för nollställning av statistiken. Det mesta talar för att Gustav tar hem årets bruttosnitt och bruttoscore men än är det några dagar kvar, så vi ska inte ta ut ngt i förskott!!! Det ryktas att Stefan i depseration för att släcka sitt törstande golfbehov ringer runt som en galning för att få med sig ngn att spela med.

Hur går det då nästa år? Många faktorer (se nedan) pekar mot att undertecknad tar hem det rubbet nästa år!!! 

-Nya stickor! Tillslut har man kommit till insikt att det inte längre går att konkurrera med mina gamla hickoryklubbor. Tekniken har blivit en så pass viktig faktor inom golfsporten att jag inte hade ngt annat val än tillgodose mig jämnbördiga klubbor som mina medspelare. Det är så klart tråkigt att teknik är så avgörande men det är ju tyvärr bara att spela med och införskaffa självspelande klubbor.

Jag kommer att ha en Volvo. Detta kommer att hjälpa min mentala förberedelse inför rundan. Istället för att behöva fälla vartenda säte i bilen, ta ut alla klubbor ut bagen förutom min 32'' korta putter, hitta ett ledigt utrymme för hästtäcken och ölburkar som måste stuvas om, så behöver jag nu bara kasta in klubborna där bak.

-Jag ska bli pappa. Ska ungen få en bra uppväxt så måste jag fixa fram stålar och det gör jag enklast genom att bli golfproffs. Jag tror ungens uppväxtmöjligheter som motivationshöjare kommer att få oanade effekter på mitt golfspel. 

-Se ska jag ju så klart minska antalet skithål nästa år. 

 

God Jul och Gott nytt år önskar

Kommande ÖT mästaren för många år framöver

 

 

 

 

23 dec 2015